Азарей: Юпитер в Телец, заложете на интуицията. Юпитер ще навлезе в

...
Азарей: Юпитер в Телец, заложете на интуицията. Юпитер ще навлезе в
Коментари Харесай

Азарей: Юпитер в Телец, заложете на интуицията


Азарей: Юпитер в Телец, заложете на интуицията. Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Телец на 16 май 2023 г в 20:21 ч и ще остане там до 25 май 2024 година

Ще се извършите с възприятие за хубост и естетика в изкуствата, усет към музиката, живописта и орнамента.

Когато сте малко резервирани, ще създавате усещане за демонстрация на горделивост.
Ще обичате церемониите и етикецията.
Ще се стремите към улеснения, разкош и към лекост в живота.

Възможно е да получите благини от вяра, медицина или като продължавате да се образовате. Ще се ускори желанието у хората да не трансформират местожителството си.

Ако действате по вътрешен глас и вътрешно възприятие ще намирате правилните решения. Командировките ще ви носят триумф. Радвате се на визити на рехабилитационни и СПА центрове, където ще намерите заслужена отмора.

Това състояние на планетата е положително и за паричните ви въпроси, както и за завещание, за парцел и къщи.

Преминаването на Юпитер през зодиакалния знак Телец се характеризира с градивни усеща за същинските полезности в живота и оптимистичен взор към бизнес делата.
Радвате се на усъвършенствано финансово състояние.
По това време е подходящо да поискате покачване или заем. Ще изпитвате предпочитание да проявявате по-голяма благотворителност във връзка с пари и материални средства. Ще намирате смисъл в даряване за просветителни цели. Избягвайте ненужна претрупаност. Възможна е облага от висше обучение или далечно пътешестване. Ако употребявате публичните настройки и разчетете трендовете в потребителското търсене, може да превърнете този запас в капитал и сполучливо начинание.
Ще имате дарба да преговаряте благожелателно.
Ще имате нюх за благоденствие и комфорт. Ще ви се отдава веселието, само че ще добавите щипка успокоение и добрина. Бъдете жизнерадостни. Ще изпитвате увлечение към удоволствия и всички материални облаги. Животът е този, който може да ви обезпечи прелестно и хармонично чувство. Успехът ви ще притегля всичко, което е положително и проспериращо. Ще изпитвате блян към по-добри финанси и благосъстояние като цяло. Любовта към природата ще ви се отразява вдъхновяващо и благотворно.
Не бъдете лакоми.
Избягвайте да преувеличавате любовта си към парите. Алчността е причина за всички стопански рецесии. Желанието за всевъзможни наслади, без значение от цената, за живот оттатък опциите може да ви води в неверна посока. Самохвалството би ви направило смешни. Ако парадирате с всичко, което притежавате, ще станете по-беден откъм другари. Суетата и самонадеяността ще бъдат пагубни съветници. Пазете се от претоварване.

Перспективата ще е за напредък на цените на артикули, земя и всички финансови принадлежности. Покачване на цените на творбите на изкуството. Ценовите равнища в останалите стопански браншове ще се пробват да останат постоянни. Не се чака огромен напредък, само че към момента има място за облага от артикули и движимости, които притежавате отдавна.

Съществува наклонност да се задържат и поддържат придобивките по-дълго.  Ще се търси действителната пазарна стойност в контраст на спекулативните равнища на цените на стоките.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР